WILDKAART

                                                                                                                                                                                                                                                                                                           VOORGERECHTEN

GEBONDEN WILDSOEP
met paddenstoeltjes en een scheutje cognac
€ 7,50

CARPACCIO VAN HERT
met zachtgestoofde zwijnswang en ananas-kardemon chutney
€ 12,50

WILDPROEVERIJ
hertkroketje
reebokpâté
gerookte hertenham
glaasje gebonden wildsoep
pulled zwijn
rillette van eend
€ 13,75

 

 

HOOFDGERECHTEN

JACHTSCHOTEL
zachtgestoofde stukjes wild (hert-haas-zwijn)
in een gebonden wildsaus
€ 19.50

TRIO VAN HERT, ZWIJN EN KONIJN
met een zachte rode-wijnsaus
€ 25,00

  HERTENBIEFSTUK EN HERTENSUKADE
met een roomsaus van cognac en paddenstoeltjes
€ 26.00

*  HAZENRUGFILET
met een wildsaus van pruimen en port

€ 27.50

*   HERTENHAAS
het mooiste en zachtste deel van het hert met een saus van 
Pedro Ximenez (zoete sherry) en knoflook
€ 30,00


*    deze hoofdgerechten kunnen in een kleinere portie worden besteld

Bij alle wildhoofdgerechten van deze kaart serveren wij een huisgemaakte ijs-parfait