voorgerechten

CARPACCIO VAN BIET
met geitenkaas, mozzarella en een
groene sla met frambozendressing
(vegetarisch)
€ 9.50

GEROOKTE ZALM EN GEROOKTE SPEKBOKKING
met rode ui en geroosterde paprika
€ 9.50

 GEVOGELTEPATÉ EN BEENHAM
met compote van rode ui
€ 9.50

 DRIE SOORTEN HAM MET MELOEN
en een salade met zongedroogde tomaatjes
en mozzarella
€ 9.50

CARPACCIO VAN OSSENHAAS
met basilicumpesto en snippers oude kaas
€ 11.75

 soepen

 DUBBELGETROKKEN KALFSBOUILLON
 met reepjes omelet en kalfsvlees
€  7.50

DOESBURGSE MOSTERDSOEP
met een mootje gebakken zalm
€  7.50

THAISE CURRYSOEP
met kip (pittig)
€  6.50

SOEP VAN RODE BIET
en pastinaak
€  6.50