HOOFDGERECHTEN

 

WITTE MEERVAL (claresse)
geserveerd op risotto
€ 20.50

 VERSE NOORDZEETONG
in roomboter gebakken
€ 36.50

VERSE ANANAS
met roergebakken groenten en noten, gegratineerd met jonge kaas
(vegetarisch)
€ 20.50

DUO VAN OSSENHAAS EN VARKENSHAAS
met een zachte roomsaus met Chinese paddenstoelen
€ 20.50

PARELHOENFILET
gevuld met zuurkool en mosterd, omwikkeld met spek
€ 20.50

RUNDERENTRECÔTE
met sinaasappel-pepersaus
€ 20.50

KALFSSSUKADE
zacht gestoofd en geserveerd op roergebakken knolselderij,
en hazelnoten met jus van salie, sinaasappel en port
€ 24.50

TOURNEDOS STROGANOFF
biefstuk van de haas met de traditionele paprika-wodkasaus
€ 26.50

TRIO VAN HERT, ZWIJN EN KONIJN
met een zachte rode-wijnsaus
€ 26,00

HERTENBIEFSTUK
met een roomsaus van cognac en paddenstoeltjes
€ 27.00